HOROSCOP saptamana 27 iunie – 10 iulie. Ce iti prezic astrele

27 06. 2017, 19:13

Berbec
Berbecii se activează în această perioadă și Mercur îi susține atunci când vine vorba de câștiguri, de afaceri și de noi relații de parteneriate. În cazul în care nu sunt mulțumiți de veniturile de până acum, vor face tot posibilul să le suplimenteze, iar cel mai bine sunt aspectate speculațiile financiare.

Taur
Taurii sunt susținuți de astre în această perioadă pentru a avea reușite pe plan financiar și profesional. Gestionați însă cheltuielile cu băgare de seamă! Cariera voastră va avea nevoie de atenție totală, dar și de răbdare pentru a reuși să rezolvați problemele cu care aveți de-a face. Încercați să vă bazați pe ajutorul celor dragi.

Gemeni
Gemenii, din punct de vedere financiar, nu sunt avantajați în această perioadă, dar pot încă întoarce lucrurile în favoarea lor, dar este posibil să cheltuie mai mult pe sectorul sănătății. E o perioadă în care trebuie să se ocupe mai mult de promovarea și expunerea propriilor produse/resurse, iar de aici pot apărea alte câștiguri.

Rac
Racii o duc bine din punct de vedere professional, iar realizările financiare le permit să facă planuri pentru călătorii. Sfârșitul perioadei poate aduce câștiguri financiare din care acești nativi își pot achiziționa anumite obiectie de lux sau pe care și le-au dorit de mult.